About me

Hanna Evelien, de meeste mensen zullen me kennen als Lieneke. Hanna Evelien is echter de officiƫle naam die ik van mijn ouders heb meegekregen bij mijn geboorte. In de fotografie volg ik mijn hart. Ik blijf dicht bij wie ik ben en daarom Hanna Evelien Fotografie.

Moeder van drie fantastische jongens.

Een dagdromer, nachtdenker en perfectionist met oog voor detail. Texel is mijn favoriete stukje Nederland en toch zou ik de drukte van de stad niet willen missen. Ik geniet intens van de zee en het strand, roze luchten, chocolade, thee, breisels en familie en vrienden om mij heen.

Fotografie

Niets liever en mooier dan de liefde. In welke vorm dan ook. Jullie fotograferen zoals jullie zijn. Op een plek die voor jullie vertrouwd voelt. Het liefst in het moment zelf, zodat jullie jezelf terug zien zoals jullie zijn. Jullie verhaal zichtbaar maken in beelden, die je verrassen en die je raken. Beelden die laten zien hoe mooi jullie zijn en die er voor zorgen dat jullie je nog meer verbonden voelen.

Spreekt mijn stijl je aan en word je blij van de beelden die je ziet, neem dan contact met me op en ik kijk er naar uit om jullie verhaal te vertellen.