Ik mocht een workshop couple shoot volgen bij Bertina van bemind fotografie.
Ik richtte me tot nu toe veel op baby's en gezinnen en wilde graag wat meer ervaring opdoen met het fotograferen van koppels.
En ik had geen betere plek om dat te leren kunnen kiezen dan bij een workshop van Bertina.
Wat een lieve en oprechte vrouw, waarbij ik alles kon vragen en waar er genoeg ruimte was voor mij als persoon. Waar ik de ruimte kreeg om te oefenen en te verbeteren. Met alle vragen die ik had, maar ook alle onzekerheden waar ik als fotograaf en als persoon soms mee worstel.

Lieve Bertina, bedankt dat ik van je mag en mocht leren. Bedankt voor je geduld, je inspirerende woorden en je oprechte manier van coachen.
En uiteraard ook dit lieve koppel bedankt! Bedankt voor jullie gezelligheid, jullie geduld en voor het bibberen in de kou.

LEAVE A COMMENT